0
0
ambachtelijk vlees Ambachtelijk vlees thuisbezorgd
tijd Voor 23:59 besteld & betaald, volgende dag in huis
kalender Kies zelf uw leverdag
kalender Vanaf €100 gratis bezorging
“gratis Gratis afhalen

Videograaf / -editor stagiair

Barst jij van de creatieve ideeën en heb je affiniteit met de online sales, bbq’n en lekker eten? Ter versterking van de Marketing afdeling is Harries Vlees op zoek naar een Stagiaire Videograaf /-editor.

Wat zoeken wij?

Op dit moment maken wij veel kook- en brandvideo’s. Wij willen onze video’s verder professionaliseren en gaan focussen op het exclusieve segment en video’s buiten het vlees alleen (afhankelijk van jouw passie en skills).

Als ondernemers met een brede interesse in het maken van mooie dingen, zijn we altijd in voor nieuwe ideeën waar we gezamenlijk energie van krijgen!

Kun jij niet alleen filmen/editen, maar ben je ook inzetbaar als fotograaf? Een gecombineerde functie is bij ons ook mogelijk en maakt je werk nog gevarieerder!

Wat vragen wij
  • Je volgt een mbo-opleiding zoals bijvoorbeeld E-commerce Webdesign;
  • Je hebt een passie voor techniek, sales, software, consumenten trends;
  • Je bent op zoek naar een uitdagende stage- of afstudeeropdracht binnen een jong en hecht team, waar je veel vrijheid krijgt;
  • Je hebt een gezellige en positieve instelling en bent niet bang om dingen aan te pakken.
  • B rijbewijs (Niet vereist)
Wat ga je doen?

Je werkt jouw eigen plan uit en maakt een tof script. Je zorgt voor een shotlist en denkt zelf na over de juiste audio. Je kiest voor het juiste stemgeluid met een voice-over of zorgt voor een goed interview. Je maakt gebruik van alle middelen die nodig zijn om tot het beste resultaat te komen. We houden niet van tobben, dus hebben we altijd de hoogste kwaliteit video- en fotoapparatuur beschikbaar zoals Canon EOS R, Zhiyun Gimball, Sennheiser speldmicrofoons, en LED-softboxen. Daarnaast hebben we een klein arsenaal aan drones om elke video van de beste luchtopnames te voorzien.

Wat bieden wij?
  • Als stagiair bij Harries Vlees kom je terecht in een jong team met gezellige collega’s. Je komt terecht in een leerzame en uitdagende plek. Het is de uitgelezen kans om ervaring op te doen! Je krijgt een ruime, eigen werkplek, van alle gemakken voorzien. Het beste materiaal.
  • We bieden een prima stagevergoeding, afhankelijk van je opleidingsjaar.
  • Je mag werken waar en wanneer je wil.
Wie zijn wij?

Harries Vlees bestaat nog maar een jaar, maar is het resultaat van 5 generaties slagers. Werken bij Harries Vlees betekent werken in een jong, professioneel en informeel team van specialisten, waarin je letterlijk van je hobby je werk kan maken. Waar nodig kun je voldoende begeleiding en vrijheid van ons verwachten om jouw functie steeds meer inhoud te geven. Je kan thuis, in Groningen of in Leeuwarden aan het werk. Wanneer je werkt mag je bij Harries Vlees zelf bepalen.

INTERESSE? STUUR JOUW SOLLICITATIE NAAR INFO@HARRIESVLEES.NL