Informatie over de verzending

In Nederland: Vanaf 100 euro betaalt u geen verzendkosten! Vanaf 50 euro maar 4,95

In België: Vanaf 200 euro betaalt u geen verzendkosten! Vanaf 100 euro maar 4,95

Bestellen kan tot 23:59 op de dag voor levering. U dient de factuur wel voor 9.00 uur betaald te hebben op de dag van levering. Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk voor u klaar te maken.

U kiest uw eigen bezorgdatum bij het invoeren van uw gegevens bij het plaatsen van de bestelling.

BERICHTGEVING

  • Na het bestellen ontvangt u een bevestiging.
  • U ontvangt een factuur voor de door u bestelde producten.
  • Na verwerking van u betaling sturen wij een bevestigingsmail.
    Wanneer u pakket verzonden wordt ontvangt u van een track en trace
  • Deze track en trace ontvangt u van onze transporteur Trunkrs.  De track en trace zal circa om 16.00 worden aangepast met een specifieke tijdsindicatie.

Bestellingen kunnen alleen geleverd worden in Nederland (uitgesloten van Waddeneilanden en het Kaag eiland) en België (uitgesloten van Wallonië m.u.v. Brussel). 

Nalevering:

  • Bij naleveringen wordt met de klant gecommuniceerd betreffende een alternatieve bezorgdag. Houdt u er rekening mee dat aanpassingen in de bestelling kunnen resulteren in een later levering. 
  • Let op: Onbeheerde bezorgingen mogen alleen wanneer dit schriftelijk is aangevraagd via de bestelopmerking. Wanneer een bezorging op verzoek onbeheerd achtergelaten wordt staat Harries Vlees niet meer garant voor de kwaliteit.
  • Bij geen gehoor aan de deur zal de bezorger de buren proberen, als dit ook niet mogelijk is probeert de bezorger telefonisch contact met u op te nemen. Indien er dan nog geen gehoor is gaat de zending retour naar Harries Vlees. Wij zullen dan nogmaals bezorgkosten in rekening brengen alvorens het pakket bij u af te laten leveren.

Informatie over de retourzendingen.

Retouren

Producten met een houdbaarheid mogen uitgezonderd worden van herroeping. Zo ook het vlees van Harries Vlees. Dit betekent dat het niet mogelijk is uw bestelling aan ons te retourneren. Conform artikel 230p f. Een consumentenkoop betreffende:

1°. De levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;

2°. De levering van zaken die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;

3°. De levering van zaken die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;

4°. De levering van zaken die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere zaken;

5°. De levering van alcoholische dranken waarvan de prijs is overeengekomen bij het sluiten van een consumentenkoop, maar waarvan de levering slechts kan plaatsvinden na dertig dagen, en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van schommelingen van de markt waarop de handelaar geen invloed heeft;

6°. De levering van audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;

7°. De levering van kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties;

Mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop, of onverwachts tijdens de levering producten niet naar wens op uw bestemming arriveren. Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen altijd ons uiterste doen om er voor te zorgen om evt problemen op te lossen.

Informatie over de verpakking.

Bij Harries Vlees is de kwaliteit van ons vlees het allerbelangrijkste. Daarom hebben wij gekozen om in de zomer de hoogste kwaliteit verpakking te gebruiken om te zorgen dat het vlees optimaal op temperatuur blijft.

De dozen die u ontvangt kunt u uiteraard hergebruiken als extra coolbox in de zomer, op de camping of zelf als moestuintje, maar u kunt deze ook recyclen. Daar zijn wij Nederlanders heel erg goed in. Bekijk hier waarom wij in de zomermaanden Tempex dozen gebruiken.

Heeft u vragen over uw verzending, bent u niet thuis, op de dag van levering of wilt u de levering aanpassen om een andere reden, dan kunt u contact opnemen met onze vervoerder Trunkrs: 

Met uw track & trace kunt u, via het klantenportaal contact opnemen. U kunt telefonisch uw vragen kwijt via 085-06014140 of via de live chat link rechts onderin.

Mocht uw vraag nog niet zijn beantwoord in het bovenstaande of mocht er verder iets zijn, neem dan per mail contact met ons op. info@harriesvlees.nl