Informatie over de verzending

In Nederland: Vanaf 100 euro betaalt u geen verzendkosten! Vanaf 50 euro maar 4,95

In België: Vanaf 200 euro betaalt u geen verzendkosten! Vanaf 100 euro maar 4,95

Bestellen kan tot 23:59 op de dag voor levering. U dient de factuur wel voor 9.00 uur betaald te hebben op de dag van levering.. Wij doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk voor u klaar te maken.

U kiest uw eigen bezorgdatum bij het invoeren van uw gegevens bij het plaatsen van de bestelling.

Bij uw bezorging ontvangt u een Track & Trace code via SMS en e-mail. Deze notificatie wordt op de dag van levering verstuurd rond 16:00 uur.

Bestellingen kunnen alleen geleverd worden in Nederland (uitgesloten van Waddeneilanden en het Kaag eiland) en België (uitgesloten van Wallonië m.u.v. Brussel). 

Nalevering:

  • Bij naleveringen wordt met de klant gecommuniceerd betreffende een alternatieve bezorgdag. Houdt u er rekening mee dat aanpassingen in de bestelling kunnen resulteren in een later levering. 
  • Let op: Onbeheerde bezorgingen mogen alleen wanneer dit schriftelijk is aangevraagd via de bestelopmerking. Wanneer een bezorging op verzoek onbeheerd achtergelaten wordt staat Harries Vlees niet meer garant voor de kwaliteit.
  • Bij geen gehoor aan de deur zal de bezorger de buren proberen, als dit ook niet mogelijk is probeert de bezorger telefonisch contact met u op te nemen. Indien er dan nog geen gehoor is gaat de zending retour naar Harries Vlees. Wij zullen dan nogmaals bezorgkosten in rekening brengen alvorens het pakket bij u af te laten leveren.

Heeft u vragen over u verzending, bent u niet thuis, op de dag van levering of wilt uw de levering aanpassen om een andere reden, kunt u contact opnemen met onze vervoerder Trunkrs: 

Met uw track & trace kunt u, via het klantenportaal contact opnemen. U kun telefonisch uw vragen kwijt via 08506014140   (Link toevoegen) of via de live chat link rechts onderin  (Link toevoegen) 

Mocht uw vraag nog niet zijn beantwoord in het bovenstaande of mocht er verder iets zijn, neem dan per mail contact met ons op. info@harriesvlees.nl