Veel gestelde vragen

Mijn pakket is binnen

Bekijk hier het instructiefilmpje als u uw eerste bestelling heeft ontvangen.

 

• Haal de stukken vlees uit de doos en plaats ze meteen in de vriezer of koelkast.

• Dezelfde avond al eten? Laat het vlees op kamertemperatuur ontdooien.

• Open het vacuümzakje zodra het vlees ontdooid is.

• Op gevacumeerd vlees vormt zich melkzuur. Snij de verpakking open, dep het vlees droog en laat het ongeveer 30 minuten luchten.

• Mocht het vlees alsnog anders ruiken, neem dan contact met ons op.

Hoe werkt het bezorgen?

• Plaats uw bestelling online

BESTELLEN
Als u vóór 23:59 uur bestelt, is het mogelijk om de volgende dag je bestelling in ontvangst te nemen, mits de eerstvolgende dag een bezorgdag is. Houd er rekening mee dat u factuur voor 09:00 voldaan dient te worden.

BEZORGEN
Wij werken met transporteurs die voedsel gekoeld versturen, niet via de reguliere post die u gewend bent. Hierbij een overzicht van de leverdagen:

– Maandag besteld = dinsdag geleverd
– Dinsdag besteld = woensdag geleverd
– Woensdag = donderdag geleverd
– Donderdag besteld = vrijdag geleverd
– Vrijdag besteld = maandag geleverd
– Zaterdag besteld = maandag geleverd
– Zondag besteld = maandag geleverd

BEZORGTIJDEN
Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur op maandag t/m vrijdag. Tijdens het plaatsen van u bestelling kun uw zelf u gewenste leverdatum aangeven.

Bent u niet thuis, of moet het op het laatste moment toch anders, dan kunt u via uw track & trace zelf contact opnemen om een wijziging door te geven.

• Volgende werkdag geleverd; voor 23.59 bestellen en betalen is volgende werkdag geleverd.

Bezorging algemeen

• Bezorging door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

  • €7,95 Tot €50,-
  • €4,95 boven de €50,-
  • Boven de €100,- gratis bezorging.

• Bezorging door België.

  • € 9,50 tot € 50,-
  • € 8,- tot € 100,-
  • € 4,95 tot € 200,-
  • Boven de € 200,- gratis bezorging.

Hoe werkt het bestelproces?

Bij Harries Vlees werken we enkel met verse producten. Nadat het vlees is verwerkt wordt het meteen diep gevroren om de optimale kwaliteit te behouden.

Stap 1
Bestel uw producten.

Stap 1.1
Geef aan of u uw pakket wilt ophalen, of dat u het pakket wilt laten verzenden.

Stap 1.2
Geef de voorkeur van het bezorgmoment aan.

Stap 2
Uw bestelling wordt klaargemaakt. Omdat wij enkel met verse producten werken, kan de totale prijs anders zijn. De kilo prijs blijft uiteraard hetzelfde.

Stap 3
U krijgt een factuur voor uw bestelling. Controleer de bestelling en gebruik de betaallink om de factuur te voldoen.

Stap 4
Na het betalen van factuur zullen wij de bestelling klaar maken voor transport.

Stap 5

Na het betalen krijgt u de volgende dag in de ochtend een track & trace van onze transportpartner.

Let op!
Omdat we met verse producten werken is ons aanbod soms op. Wees dus op tijd met bestellen. Op = Op! Wij leveren het zelf uit en het pakket wordt diepgevroren bij u bezorgt.

Heeft u gekozen voor afhalen?

U kunt uw bestelling na betaling afhalen op dinsdagen en donderdagen tussen 11:00 en 15:00.

Hoe is mijn vlees verpakt?

De verpakking.

Bij Harries Vlees draait alles om kwaliteit. En daarom gebruiken wij enkel de beste verpakkingsmaterialen. Zowel ons product verpakkingen als onze dozen zijn geschikt om in de vriezer te bewaren.

Nadat u bestelling gereed is gemaakt, verpakken wij in de zomer maanden de producten in TEMPEX dozen. Dit zorgt ervoor dat u vlees optimaal op temperatuur blijft. Binnen deze omgeving blijft uw vlees 24 uur diepgevroren.

Uw bestelling wordt rechtstreeks uit onze vriescel in de Tempex-koeldoos gedaan. Voordat de doos volledig wordt ingesloten voegen wij nog extra ijs elementen toe. Zo kan uw bestelling direct in uw eigen vriezer.

Wordt het vlees allemaal hetzelfde verpakt

Bij Harries Vlees hebben wij zowel gesneden als producten aan’t stuk (in z’n geheel)

Zo hebben wij producten die per 500 gram, per stuk of per 3 stuks verpakt. Dit wordt aangegeven op de product pagina.

De meeste vlees producten worden per 500 gram verpakt. Dit doen wij om een aantal redenen.

  1. Vervuiling tegengaan. Minder plastic
  2. Lagere kosten
  3. Ons vlees wordt schok gevroren en kan daarom opnieuw worden ingevroren onder kwaliteitsverlies. U kunt het vlees daarom in koud water laten ontdooien, positioneren en opnieuw invriezen.

Dit geldt overigens niet niet voor samengestelde artikelen. Bijvoorbeeld bbq pakketten.

Het vlees thuis bewaren.

Alle producten die diepgevroren worden bezorgd kun je direct bij ontvangst in de originele verpakking in de diepvries doen. U kunt ze natuurlijk zoals bovenstaand uitgelegd wordt ook opnieuw verpakken in de porties die je zelf wenst. De houdbaarheidsdatum in de vriezer is tot maximaal één jaar.

Waar komt het vlees vandaan?

In tegenstelling tot veel andere online slagers is het ons streven om zoveel mogelijk van ons vlees uit Nederland. Daarom is onze kip, varken, rund en kalfsvlees allemaal van Hollandse bodem afkomstig.

Er zijn uitzondering zoals ons wild vlees wat uit de EU komt.