Veel gestelde vragen

Mijn pakket is binnen

Bekijk hier het instructiefilmpje als u uw eerste bestelling heeft ontvangen.

 

• Haal de stukken uit de doos en plaats ze meteen in de vriezer of koelkast.

• Dezelfde avond al eten? Laat het vlees op kamertemperatuur ontdooien.

• Open het vacuüm zakje zodra het vlees ontdooid is.

• Op gevacumeerd vlees vormt zich melkzuur. Snij de verpakking open, dep het vlees droog en laat het ongeveer 30 minuten luchten.

• Mocht het vlees alsnog anders ruiken, neem dan contact met ons op.

Hoe werkt de bezorging?

• Plaats uw bestelling online

• Volgende werkdag geleverd; voor 23.59 bestellen en betalen is volgende werkdag geleverd.

Bezorging algemeen

• Bezorging door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

  • €7,95 Tot €50,-
  • €4,95 boven de €50,-
  • Boven de €100,- gratis bezorging.

• Bezorging door België.

  • € 9,50 tot € 50,-
  • € 8,- tot € 100,-
  • € 4,95 tot € 200,-
  • Boven de € 200,- gratis bezorging.

Hoe werkt het bestelproces?

Bij Harries vlees werken we enkel met verse producten. Nadat het vlees is verwerkt wordt het meteen diep gevroren om de optimale kwaliteit te behouden.

Stap 1
Bestel uw producten.

Stap 1.1
Geef aan of u uw pakket wilt ophalen, of dat u het pakket wilt laten verzenden.

Stap 1.2
Geef de voorkeur van het bezorg moment aan.

Stap 2
Uw bestelling wordt klaargemaakt. Omdat wij enkel met verse producten werken, kan de totale prijs anders zijn. De kilo prijs blijft uiteraard hetzelfde.

Stap 3
U krijgt een factuur voor uw bestelling. Controleer de bestelling en gebruik de betaallink om de factuur te voldoen.

Stap 4
Na het betalen van factuur zullen wij de bestelling samenstellen. En klaar maken voor transport.

Stap 5

Na het betalen krijgt u de volgende dag rond 1 uur een track n trace van onze transport partner.

Let op!
Omdat we met verse producten werken is ons aanbod soms op. Wees dus op tijd met bestellen. Op = Op! Wij leveren het zelf uit en het pakket wordt diepgevroren bij u bezorgt.