0
0

Winkelmand

ambachtelijk vlees Ambachtelijk vlees thuisbezorgd
tijd Voor 23:59 besteld & betaald, volgende dag in huis
kalender Kies zelf uw leverdag
kalender Vanaf €100 gratis bezorging
“gratis Gratis afhalen

Roserunder wang stoof! Sublime zacht stoofvlees

Stap 1
Voeg zout en peper toe aan de meel.
Je hoeft niet heen en weer te strooien met zout en peper. Doe de bloem in een grote zak met kliksluiting. Voeg de helft van het rundvlees toe. Zegel. Schud om te coaten. Haal uit de zak en schud overtollige bloem eraf. Overbrengen op bord. Herhaal met het resterende rundvlees.
Stap 2
Verhit olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak het rosé rundvlees in porties, gedurende 3 minuten aan elke kant of tot het bruin is. Overbrengen op een bord.
Stap 3
Voeg ui, knoflook en wortel toe aan de pan. Kook, roer, gedurende 3 minuten of tot ze goudbruin zijn. Doe de helft van het uienmengsel in de kom van een slowcooker van 5 liter. Bedek met rundvlees en het resterende uienmengsel.
Stap 4
Voeg wijn, bouillon, suiker, pasta en kruiden toe aan de koekenpan. Breng aan de kook en giet het over het vlees in de slowcooker.
Stap 5
Voeg boter toe aan de pan en vervolgens champignons. Kook, roer, gedurende 3 minuten of tot ze bruin zijn. Voeg toe aan rundvlees.
Stap 6
Afdekken met deksel. Zet de slowcooker op laag. Kook 4 uur of tot het vlees zacht is. (Zet de slowcooker ook op hoog en kook gedurende 2 uur). Bestrooi met verse tijm en serveer met knoflookpuree, gestoomde asperges en sperziebonen.

Let op. Rosé vlees is een stuk malser dan u misschien gewend bent. De bereidingstijd is daarom korter dan u misschien gewend bent.

Lekker met aardappelpuree.