De ambachtelijke slager met kwaliteit van eigen bodem

Harrie Wildeboer is een ambachtelijke slager, slachter en vleesspecialist uit Drenthe. Zijn vlees is online te koop en wordt bezorgt door heel Nederland voor een vaste lage prijs.

Het heerlijke rosé rund- kippen- en varkensvlees komt uit Nederland.

Vlees waar iedereen van moet kunnen genieten vinden we bij Harries! Daarom bieden we hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Meer over de Vleesmeester

Wie is Harrie?

Harrie is een vleeskenner in hart en nieren. Het slagersambacht is hem met de paplepel ingegoten. Als 4e generatie slager, met ruim twintig jaar ervaring heeft Harrie inmiddels een neus voor kwaliteit. Die kennis wil hij graag met je delen.

 

Harries vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen we bij Harries vlees maar al te goed. Daarom hebben we direct contact met de boeren. Harrie houdt zelf het gehele proces nauwlettend in de gaten. Zo zorgt hij dat jij kwaliteitsvlees direct  op je bord krijgt. Bij Harries weet je precies wat voor vlees je in de kuip hebt: Top kwaliteit. Heeft u vragen, mail, bel of app ons. We staan voor u klaar.

De kracht van vlees

Vlees is een belangrijk onderdeel van gezonde voeding. Het zit boordevol eiwitten, essentiële aminozuren, vitamines en mineralen. Je krijgt niet alleen kracht van vlees, het is ook nog eens heel lekker!

Harries Vlees voor iedereen

Harries Vlees is er voor de bewuste liefhebber. Kies je voor ons vlees dan kies je voor ambacht en kwaliteit. Niet alleen voor jezelf, ook voor je gezin of je zaak. Daar houden we ook rekening mee in onze porties, wel zo handig. Bij ons rekenen we per kilo af, maar we leveren bijna alles in pond verpakking.

Van heerlijk stoofvlees tot perfect barbecuevlees. Ontdek wat ons assortiment voor jou kan betekenen. Door de malsheid is het geschikt voor de master chef, maar ook de beginnende BBQ’r.

Harrie’s rosé vlees

Harries jong rundvlees staat, dankzij de kleur, ook wel bekend als rosé vlees. Je herkent het aan de zachte smaak en malse structuur. Dankzij het lage vetgehalte is rosé vlees geschikt is voor iedere liefhebber: jong en oud.