Wie is Harrie?

Harrie is een vleeskenner in hart en nieren. Het slagersambacht is hem met de paplepel ingegoten. Als 4e generatie slager met ruim twintig jaar ervaring heeft Harrie inmiddels een neus voor kwaliteit. Die kennis wil hij graag met je delen.

 

Harries Vlees

Weten waar je vlees vandaan komt is belangrijk. Dat begrijpen we bij Harries Vlees maar al te goed. Daarom hebben we direct contact met de boeren. Harrie houdt zelf het gehele proces nauwlettend in de gaten. Zo zorgt hij dat jij kwaliteitsvlees direct  op je bord krijgt. Bij Harries weet je precies wat voor vlees je in de kuip hebt: Top kwaliteit. Heeft u vragen, mail, bel of app ons. We staan voor u klaar.

Tomahawk

Harries rosé rundvlees

Harries jonge rundvlees staat dankzij de kleur, ook wel bekend als rosé rundvlees. Je herkent het aan de zachte smaak, fijne structuur en ultieme malsheid. Dankzij het lage vetgehalte is rosé rundvlees geschikt voor iedere liefhebber: jong en oud.

De ambachtelijke slager met kwaliteit van eigen bodem

Harrie is een ambachtelijke slager en vleesspecialist uit Noord Nederland . Zijn vlees is online te koop en wordt bezorgt door heel Nederland voor een vaste lage prijs.

Het heerlijkste rosé rund-, kippen-, paarden- en varkensvlees komt uit Nederland.

Vlees waar iedereen van moet kunnen genieten vinden we bij Harries! Daarom bieden we hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Meer over de Vleesmeester