0
0
ambachtelijk vlees Ambachtelijk vlees thuisbezorgd
tijd Voor 23:59 besteld & betaald, volgende dag in huis
kalender Kies zelf uw leverdag
kalender Vanaf €100 gratis bezorging
“gratis Gratis afhalen

Met de tomahawk set je echt iets op tafel!! De tomahawk is een heerlijk stuk vlees dat je perfect op de barbecue kunt bereiden. De Tomahawk steak ken u misschien ook als de côte de boeuf alleen zit het bot er nog aan. De Kalfs Tomahawk is een van de mooiste stukken steak is een opvallend stuk rosevlees, heerlijk in de pan, op de grill of in de oven. Per stuk verpakt, of aan’t stuk (frenched rack) Dit is echt een pronkstukje van Harries Vlees.

Simpel, maar zo heerlijk dat u gasten deze kerst maaltijd nooit zullen vergeten. Voor meer informatie kunt u terecht op onze site. Harriesvlees.nl

Tomahawk

  • 1 tomahawk
  • 2 takken tijm
  • 2 takken rozemarijn
  • 1 halve bol knoflook
  • Neutrale olie
  • 2 eetlepels roomboter
  • Zet een pan op hoog vuur
  • Bak de tomahawk aan beide kanten aan voor ongeveer 2 minuten per kant
  • Laat de tomahawk rusten in aluminiumfolie voor ongeveer 4 minuten
  • Zet dezelfde pan op laag vuur en doe hierin de tijm,rozemarijn, knoflook en de roomboter
  • Leg het vlees terug in de pan en laat rustig karameliseren
  • Haal aan tafel het bot eraf en trancheer