0

Winkelmand

tijd Voor 23:59 besteld & betaald, de volgende dag in huis
kalender Kies zelf uw leverdag
kalender Vanaf €100 gratis bezorging
Recept

Frisse zomerse carpaccio salade.

By 15 juni 2021No Comments

Voor een heerlijk lunch, of als voorgerecht. Maak met de carpaccio van Harries Vlees en geweldige salade.

Ingrediënten. Voor 2 personen.

2 eetlepels (25 g) kappertjes, uitgelekt, afgespoeld en fijngehakt

2 theelepels (10 ml) volkoren mosterd

1 eetlepel (15 ml) sap van een halve citroen, de andere helft in partjes gesneden

3 eetlepels (45 ml) extra vergine olijfolie

Koosjer zout en versgemalen zwarte peper

3 ons rucola-bladeren (ongeveer 3 kopjes losjes gelegd; circa  85 g)

1 1/2 ounces (45g) rode ui, zeer dun gesneden

2 porties Harries Vlees carpaccio 80g x 2

30 g Parmigiano-Reggiano kaas, geschaafd met een dunschiller, of raspr.

Bereding. 

Klop de kappertjes, mosterd, citroensap en olijfolie door elkaar in een middelgrote kom. Breng op smaak met peper en zout. Voeg rucola en rode ui toe en schep om. Breng over naar een serveerschaal, schik de carpaccio en Parmezaanse kaasschaafsel erop en besprenkel met de dressing die nog in de kom zit. Bestrooi de carpaccio met een beetje zout en peper. Serveer met partjes citroen.

Bestel hier.