Nieuw voor de Nederlandse markt en exclusief bij Harries Vlees, ervaar de unieke smaak van Blank Rundvlees

Blanquette Blank Rundvlees : Zo zacht, dat het smelt in de mond.

Een bewonderenswaardig kwaliteitsproduct met een fantastische smaak, een prachtige textuur en een uitzonderlijke malsheid. Jong rundvlees zoals u dat nog nooit heeft geproefd. 

Prachtig vlees van familiebedrijven waar de zorg en gezondheid van dieren, een weerspiegeling is van de uitmuntende kwaliteit.

De dieren worden grootgebracht met een gevarieerd dieet van speciaal samengestelde hoogwaardige melk, granen en hooi die alle essentiële vitamines, mineralen en eiwitten bevatten die zorgen voor gezondheid, consistentie en kwaliteit.

Alles zoals de natuur het wenst.
Direct bestellen

"Een echt uniek product, gewaardeerd over de hele wereld en wordt genoten vanwege zijn authentieke en verrukkelijke kenmerken. Nu ook gelanceerd op eigen Nederlandse bodem! Een product met een hoog eiwit- en ijzergehalte en een laag vet- en cholesterolgehalte is een ideale keuze om een gezonde levensstijl te bevorderen en te behouden. Al jaren gereserveerd voor het topsegment van de horeca en de export. Die tijd is geweest. Iedereen moet kunnen proeven van het vlees dat door de grote chef-koks wereldwijd wordt geprezen om zijn pure smaak en hoge voedingswaarde."
- Harrie

Ik heb zelden zulk mals vlees gehad, het is echt boter mals. Voor mij geen ander vlees meer.

Lucas Heeftink

We hebben van Harrie een aantal heerlijke stukken blanquette mogen proeven. Echt zalig, een hele fijne zachte smaak. Doet ons denken aan de franse restaurants die we vroeger vaak bezochten. Die hadden ook heerlijk kalfsvlees.

Getrude van Hammelen

Blanquette is nu EXCLUSIEF verkrijgbaar bij Harries Vlees.

En Harrie zelf zegt: "Het beste vlees en de beste boeren vindt u gewoon in Nederland."